Відомо, що робити якщо забув пароль від iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Здається, що у 21 столітті вже неможливо щось забути. Різні менеджери завдань, нагадування, голосові помічники, яким можна доручити щось запам’ятати. Загалом, щоби щось вилетіло з голови, потрібно ще постаратися. Але ж бувають і винятки. Наприклад, конфіденційна інформація, яку хочеться доручати взагалі нікому, зберігши цю таємницю самостійно. Ось тільки покладатися на власну пам’ять у таких питаннях виявляється дуже недалекоглядно, тому що забути можна навіть пароль від iPhone , не кажучи вже про щось більше. Добре, що пароль хоча б можна скинути. Розповідаємо, як саме.

Реклама

Якщо ви забули пароль від iPhone , відновити його неможливо. Apple в принципі не пропонує такої послуги, тому що сам пароль надійно зашифрований і зберігається в пам’яті самого пристрою, а значить ніхто, включаючи співробітників компанії, не має доступу до нього. Тому єдиний спосіб розблокувати iPhone без пароля полягає у тому, щоб просто його скинути.

Як видалити пароль на iPhone

У iOS 15.2 з’явилася штатна функція скидання прямо з екрана блокування, тому, що робити, якщо забув пароль від Айфона , тепер отримав офіційну відповідь. Зрозуміло, разом з ним будуть скинуті всі налаштування смартфона, а дані з його пам’яті — видалені. Але це найпростіший спосіб із усіх можливих. Для нього вам навіть не потрібне зовнішнє обладнання та стороннє ПЗ. Головне, щоб сам iPhone був увімкнений і до моменту скидання не перезавантажувався.

  • Введіть код-пароль від iPhone неправильно 6-7 разів (підійдуть будь-які комбінації);
  • Це призведе до блокування iPhone та на екрані з’явиться кнопка «Стерти iPhone»;
  • Натисніть на неї та підтвердьте скидання до заводських налаштувань;
  • Дочекайтеся завершення процедури відкату до базових параметрів та активуйте iPhone повторно.

Незважаючи на простоту і зручність цього методу, він має ряд обмежень. По-перше, скидання налаштувань iPhone та пароля таким чином виконуються при обов’язковому підключенні до інтернету. По-друге, сам апарат обов’язково повинен бути увімкнений, тому що інакше вам не вдасться ввести пароль неправильно. Ну, і, по-третє, до моменту скидання смартфон не повинен перезавантажуватися, тому що на екрані не з’явиться кнопка «Стерти iPhone» .

Як скинути iPhone, якщо забув пароль

Якщо вам не вдається виконати будь-яку вимогу попереднього способу, у вас є альтернативний шлях розблокувати iPhone, якщо забув пароль . Він полягає у використанні утиліти Tenorshare 4uKey . Вона дозволяє швидко і максимально просто скинути iPhone до заводських налаштувань , видаливши пароль блокування. Її використання не вимагатиме від вас спеціальних знань. Досить просто підключити смартфон до комп’ютера і слідувати нескладній інструкції:

  • Скачайте та встановіть Tenorshare 4uKey собі на комп’ютер;
  • Підключіть iPhone до комп’ютера за допомогою кабелю Lightning;
  • На головному екрані 4uKey натисніть синю кнопку “Почати”;
  • Переведіть iPhone у режим DFU натисканням кнопки праворуч унизу;
  • Потім виберіть “Видалити” і дочекайтеся завершення процедури;
  • Відключіть iPhone від ПК та активуйте його, відновивши копію.

Цей спосіб хороший усім. Він не вимагає, щоб iPhone був підключений до інтернету і навіть просто увімкнений сам по собі, не кажучи вже про вміння вводити його в режим відновлення. А якщо ваш смартфон працює на одній зі старих версій iOS (до iOS 13), то ви зможете просто скинути пароль від iPhone без видалення даних . Tenorhsare 4uKey все зробить для вас. Проте враховуйте, що багато функцій утиліти — платні. Тому, щоб користуватися ними всіма, доведеться придбати ліцензію.

Скинути пароль на iPhone через iCloud

Втім, якщо смартфон належить вам і ви маєте доступ до облікового запису Apple ID, можна спробувати зняти блокування, якщо забув пароль від iPhone . Він полягає в тому, щоб зробити це віддалено, скориставшись онлайн-сервісом «Знайти iPhone». По суті, вам навіть не знадобиться пароль для входу в iCloud , тому що з деяких пір Apple дозволяє проходити авторизацію за допомогою біометрії або код-паролю розблокування використовуваного пристрою.

  • Перейдіть на icloud.com та авторизуйтесь у своєму обліковому записі;
  • Натисніть на іконку «Знайти iPhone» і відкрийте вкладку з прив’язаними пристроями;
  • Виберіть у вкладці свій iPhone і дочекайтеся завантаження його розташування;
  • У картці пристрою зліва натисніть «Стерти iPhone» та підтвердіть скидання даних.

Очевидно, що для того, щоб скористатися цим способом, вам знадобиться другий пристрій. Це може бути комп’ютер, незалежно від операційної системи, де він працює, інший iPhone, iPad або щось інше з доступом в інтернет. Але бажано, щоб пристрій належав саме вам, і його вже було авторизовано в обліковому записі Apple ID. Тоді можна буде увійти до iCloud без пароля , які зазвичай складаються з великої кількості символів.

Що робити, якщо айфон заблокувався через пароль

Ну, і наостанок залишається неоднозначний спосіб з непідтвердженою результативністю. Непідтверджений, тому що його результат може відрізнятися від нагоди. Він полягає в тому, щоб звернутися за розблокуванням у сервісний центр Apple. Від вас вимагатимуть надати факти, що доводять, що ви є власником цього пристрою. На їхню роль підійдуть товарний або касовий чеки, виписка з рахунку банківської картки, коробка, гарантійний талон і т.д. Тільки у цьому випадку вам зможуть допомогти.

  • Знайдіть найближчий авторизований СЦ у себе в місті;
  • Запишіться через сайт або телефоном на прийом;
  • Опишіть ситуацію та залиште iPhone у сервісі;
  • Заберіть скинутий iPhone та сплатіть за послугу.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ