Стало відомо, коли з’явиться у продажу Apple iPhone SE+ 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple планує випустити новий телефон зовсім скоро і буде це iPhone SE+5G. Це буде вже третій SE. Сважають, що він буде найдоступніший за ціною, що створені цим брендом та підтримують нову мережу 5G. 

Приблизно в цей час починається виробництво дисплеїв для даної моделі, а це означає, що зовсім скоро телефон побачить світ. Компанія-виробник запланувала презентацію на квітень-май 2022 року, а відразу після неї можна буде придбати iPhone SE+5G. Тому всі бажаючі — готуйтесь.

Тепер розповімо трохи про телефон. Є інформація, що дана модель буде схожа на iPhone 8 та iPhone SE дворічної давності. Якщо це так, то розмір екрану планується 4,7 дюйма, а корпус скляний, збоку з металевими пластинами. Дисплей буде звичайним без вирізів, але з кнопкою знизу, яка відразу скануватиме відбитки. Чудовою новиною є те, що процесор у новій моделі буде стоять такий самий, як у серії iPhone 13 — Apple A15 Bionic.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.