Названо десять найкращих смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi давно випускає чудові смартфони, які мають гарні камери, продуктивні процесори, чудові дисплеї та підтримку підключення до мереж 5G . Але їх так багато, що при виборі легко заплутатися.

Навіть незважаючи на те, що Xiaomi розділила свої моделі на кілька основних лінійок, таких як Mi , Redmi і Pocophone, вибрати найкращий смартфон від цієї компанії, який підходить під свої потреби, далеко не просто.

З іншого боку, за наявності такої кількості смартфонів добре те, що кожен користувач зможе знайти для себе цікавий варіант, але розібратися у всьому цьому різноманітті – це справжня проблема.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб звузити таку величезну кількість варіантів, у цій статті ми зібрали лише найкращі смартфони від Xiaomi з різних цінових категорій, які є у продажу в даний час.

1. Xiaomi Mi 11 Ultra

Якщо ви шукали найкращий смартфон від Xiaomi, можна припинити пошуки, ви його знайшли. Mi 11 Ultra не поступається топовим смартфонам флагманського рівня – Samsung Galaxy S21 та iPhone 12 Pro за потужністю, швидкодією та загальним дизайном.

Його великий 6,81-дюймовий дисплей з чіткими зображенням, підтримує частоту оновлення 120 Гц і роздільну здатність QHD.

Завдяки 12 Гб оперативної пам’яті на борту Mi 11 Ultra він дуже швидко справляється з будь-якими завданнями. Крім того, цей преміальний смартфон має гарне зовнішнє оформлення, зручний розмір та вагу.

Система камер смартфона, що поєднує в собі 50-мегапіксельний основний, 48-мегапіксельний надширокий та 48-мегапіксельний перископічний об’єктиви, робить просто фантастичні знімки. Втім, селфі-камера на 20 Мп у цьому відношенні також не відстає.

Єдиним потенційним недоліком Mi 11 Ultra є його модуль системи камер ззаду, який може не сподобається тим, хто віддає перевагу більш витонченому дизайну і геометрично правильній формі смартфонів.

В іншому, поза сумнівом, це дин з найкращих камерофонів і досить видатний смартфон від Xiaomi у всіх технічних аспектах.

2. Redmi Note 10 5G

Якщо ж ви шукаєте найкращий смартфон від Xiaomi , який має відносно невисоку вартість. Ми рекомендуємо вам звернути свою увагу на Redmi Note 10 5G .

Це один з найдешевших смартфонів з підтримкою 5G , який ви можете купити прямо зараз, він працює під керуванням Android 11 , оснащений 48-мегапіксельною основною камерою, пропонує до 128 Гб вбудованої пам’яті та обіцяє відмінний час автономної роботи.

Звичайно, за його вартістю вам доведеться миритися з деякими компромісами. Так як у смартфоні немає надширококутного або телеоб’єктиву, і він також не підійде для макрозйомки.

Але якщо вам важлива невисока вартість та хороший потенціал пристрою у технічному плані, Redmi Note 10 зможе вас приємно здивувати.

3. Xiaomi Mi 11

Не можете дозволити собі перший смартфон із цього списку, але все ж таки хочете отримати досвід володіння флагманським пристроєм? Тоді приблизно за половину ціни Xiaomi Mi 11 Ultra ви можете отримати щось досить близьке по функціоналу та продуктивності.

Xiaomi Mi 11 великий, але виглядає преміально завдяки своїй товщині – всього 8,1 мм та плавним вигинам з боків дисплея. Його 6,81-дюймовий екран має співвідношення сторін 20:9, чудову роздільну здатність QHD і пікову яскравість 1500 нит.

Основна камера оснащена сенсором на 108 Мп, надшироким сенсором на 13 Мп та сенсором на 5 Мп, які доповнені макрооб’єктивом. Таким чином, у Xiaomi Mi 11 немає тільки телефото-об’єктиву, але, з іншого боку, ви можете знімати у форматі 8K і знімати HDR -відео з роздільною здатністю до 4K .

4. Xiaomi 11T Pro

Випущений у вересні 2021 року Xiaomi 11T Pro – найсвіжіший смартфон у цьому списку. Але цей факт не робить його моделлю найвищого класу: насправді Xiaomi позиціонує його як бюджетну версію Xiaomi Mi 11 .

Щоб досягти прийнятної ціни, Xiaomi 11T Pro не має бездротової зарядки або традиційного телеоб’єктиву.

І все ж тут ви отримуєте – потужний 108-мегапіксельний модуль камери з відмінною стабілізацією, підкріплений чудовим 5-мегапіксельним телемакро-об’єктивом і гідним 8-мегапіксельним надширококутним об’єктивом.

Xiaomi 11T Pro , що працює під керуванням Android 11 , також має відмінний екран, акумулятор ємністю 5000 мАг і надшвидку зарядку, що робить його чудовим вибором у середній ціновій категорії.

5. Xiaomi Black Shark 3

Хочете смартфон, який добрий в іграх? Тоді у Xiaomi є не один смартфон, а ціла лінійка під назвою ” Black Shark “.

А Black Shark 3 – це той смартфон, який ми б рекомендували всім любителям ігор, тому що його характеристики та програмне забезпечення грамотно збалансовані, щоб забезпечити незабутні відчуття від мобільного геймінгу.

До того ж, смартфон непогано підходить для фотографії завдяки дуже потужній системі камер з 64-мегапіксельним основним об’єктивом, суміщеним з 13-мегапіксельним надшироким сенсором і 5-мегапіксельним об’єктивом з сенсором глибини фокусування.

Black Shark 3 здатний знімати пристойні фоторафії як уночі, так і вдень, а відеорежим дозволяє знімати кадри у форматі 4K зі швидкістю до 60 кадрів за секунду. Акумулятор ємністю 4720 мАг також зможе забезпечити безперебійну роботу пристрою протягом багатьох годин.

6. Redmi Note 10 Pro

Бажаєте придбати смартфон з прекрасним співвідношенням ціни та якості? Все це є в Redmi Note 10 Pro . За цілком доступну ціну ви отримуєте досить визначний смартфон.

Незважаючи на те, що Redmi Note 10 Pro зроблений із пластику, він не здається дешевим пристроєм: насправді цей великий і важкий смартфон має дивовижно преміальний зовнішній вигляд.

Його екран може порадувати вас високою частотою оновлення 120 Гц, яскравістю 1200 ніт, підтримкою HDR10 та захистом Gorilla Glass 5.

Камера оснащена високоякісним 108-мегапіксельним сенсором від Samsung – ISOCELL HM2 , 8-мегапіксельним надширококутним об’єктивом, 5-мегапіксельним сенсором для макрозйомки та 2-мегапіксельним сенсором глибини фокусування.

7. Poco X3 Pro

Якщо ви шукаєте бюджетний смартфон, то у вас точно не буде з цим проблем, тому що асортименти Xiaomi може надати вам масу цікавих моделей. І серед них є дуже пристойний варіант – смартфон Poco X3 Pro .

За невелику ціну ви отримуєте сучасний смартфон під керуванням операційної системи Android , 128 або 256 Гб вбудованої пам’яті, потужну батарею та якісний IPS екран із частотою оновлення 120 Гц.

Модуль основної камери містить 48-мегапіксельний сенсор Sony IMX 582 , 8-мегапіксельний надширококутний сенсор, 2-мегапіксельний макросенсор і 2-мегапіксельний сенсор глибини фокусування.

За допомогою такої системи камер ви можете знімати відео у форматі 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду, а 20-мегапіксельна селфі-камера порадує бездоганною якістю кольору та чіткості.

Простіше кажучи, якщо вас не хвилює відсутність підтримки мереж нового покоління 5G і ви захоплюєтеся мобільною фотографією, Poco X3 Pro буде відмінним варіантом.

8. Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Mi 10T Lite – ще один чудовий бюджетний смартфон. Він трохи дорожчий, ніж попередня модель у нашому списку, Poco X3 Pro , а також трохи старший, зате він має підтримку мереж 5G .

Завдяки високій роздільній здатності (2400 x 1080 пікселів) екран дуже чіткий, плавність при взаємодії з дисплеєм забезпечується частотою оновлення 120 Гц.

Камера оснащена модулем, що складається з основного об’єктиву на 64 Мп з сенсором Sony IMX682 , а також надширококутного об’єктива на 8 Мп з кутом огляду в 120 градусів і двох сенсорів макрозйомки та глибини фокусування на 2 Мп.

Разом зі стереодинаміками, ІЧ-датчиком, який дозволяє керувати побутовою електронікою, а також можливістю знімати відео у форматі 4K , Xiaomi Mi 10T Lite виглядає дуже привабливим варіантом для придбання.

За загальним визнанням, функціонал Xiaomi Mi 10T Lite не виділяється в чомусь конкретному. Але якщо ви просто шукаєте хороший універсальний пристрій за невисокою ціною, обов’язково подивіться на цей смартфон.

9. Xiaomi Mi Note 10

Випущений наприкінці 2019 року Xiaomi Mi Note 10 досі залишається одним із найкращих камерофонів, які можна купити в середньому ціновому діапазоні.

В основному це заслуга основного об’єктива на 108 Мп, який за умовчанням знімає з роздільною здатністю 27 Мп, об’єднуючи чотири пікселі в один для отримання якісніших фотографій.

Крім того, ви можете збільшити роздільну здатність для створення величезних зображень 12032 x 9024 пікселів (108,6 Мп). Основний сенсор доповнюють два телеоб’єктиви (12 Мп та 5 Мп), надширокий об’єктив на 20 Мп та 2 Мп макрооб’єктив.

Це найстаріший смартфон від Xiaomi у нашому списку, тому Mi Note 10 не оснащений більш просунутим процесором, але з іншого боку, це компенсується наявністю батареї високої ємності на 5260 мАг та високоякісною 32-мегапіксельною селфі-камерою.

Загалом, якщо вам потрібен смартфон в основному для фотозйомки, і який має чудовий час автономної роботи, настав час задуматися про придбання Xiaomi Mi Note 10.

10. Poco X3 NFC

Якщо ваш бюджет обмежений, але вам потрібен смартфон із пристойною системою камер, то вам варто спробувати Poco X3 NFC .

Його основний об’єктив працює на чудовому 64-мегапіксельному сенсорі Sony IMX682 , на додаток до якого тут є надширококутний об’єктив на 13 Мп та макрооб’єктив на 2 Мп.

І хоча він не дуже хороший для зйомки віддалених об’єктів, загалом якість його знімків вражає, у Poco X3 широкий динамічний діапазон і дуже респектабельний нічний режим.

Працюючи під керуванням Android 10 , це в цілому непоганий смартфон з потужною батареєю ємністю 5160 мАг і більшим 6,67-дюймовим екраном із частотою оновлення 120 Гц та високим співвідношенням сторін 20:9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.