Розкрито назву та дату релізу уніфікованої операційної системи OnePlus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus після інтеграції з OPPO замінила HydrogenOS на ColorOS у Китаї та розпочала роботу над Unified OS. Донедавна про уніфіковану операційну систему для світових ринків було мало що відомо, але зараз інформація про прошивку, який готується до випуску, з’явилася в інсайдерському звіті.

Згідно з новою інформацією, смартфони OnePlus будуть працювати під керуванням інтерфейсу користувача, який отримає назву H2OOS. Єдина операційна система для глобальних версій пристроїв китайської компанії базуватиметься на ще не анонсованій збірці «зеленого робота» — Android 13. Реліз H2OOS очікується лише в другій половині 2022 року, хоча раніше повідомлялося, що уніфікована ОС вийде з глобальним варіантом OnePlus 10 Pro.

Оскільки новий флагман на світовому ринку представлять не пізніше квітня поточного року, а Google випустить Android 13 ближче до кінця 2022-го, смартфон буде поставлятися з OxygenOS 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про особливості H2OOS поки що нічого не відомо, вказується тільки, що при розробці нової прошивки OnePlus почерпне все найкраще з ColorOS і OxygenOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.