Чому найкращий смартфон Samsung 2022 року буде майже копією старої моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

9 лютого має відбутися презентація нової флагманської лінійки Samsung Galaxy S22. Судячи з витоків та попередніх даних, нові смартфони будуть дуже схожі на торішні S21.

Флагманські смартфони Samsung стали схожі один на одного ще з 2020 року, коли корейський бренд перейшов від класичної флагманської лінійки (S10e, S10, S10+) до сучасної (S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE).

Харитонов також зазначив, що якщо Samsung намагатиметься продати флагманський смартфон з мінімальними змінами вчетверте поспіль, то ризикує розгубити лояльних покупців-ентузіастів. Євген вважає, що революції варто очікувати від виробників, які зараз не на слуху.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Інший експерт, аналітик Mobile Research Group, революції на ринку смартфонів цього року, в принципі, чекати не варто. А ось заступник головного редактора 3DNews.ru Олександр Бабулін вважає, що однозначно заявляти про стагнацію на ринку смартфонів не можна. Якщо вірити всім витокам, новий флагман Samsung Galaxy S22 Ultra 5G відрізнятиметься від S21 Ultra такими характеристиками:
  • буде ширшим та коротшим;
  • отримає екран яскравіший та покращене захисне скло;
  • отримає новий процесор Exynos 2200 чи Snapdragon 8 Gen 1;
  • вийде у варіанті з 16 ГБ ОЗП;
  • отримає швидку 45-Вт провідну зарядку;
  • йтиме в комплекті зі стилусом, як Galaxy Note.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.