Перша цього року презентація Apple відбудеться 8 березня: покажуть новий iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними Марка Гурмана з Bloomberg, перша презентація Apple цього року відбудеться 8 березня. На ній збираються анонсувати iPhone SE (2022) та новий iPad Air.

Наступний iPhone SE буде виконаний у старому дизайні з великими рамками та класичною кнопкою Home, у яку вбудований сканер пальця Touch ID. Він отримає 4.7-дюймовий IPS-дисплей, процесор A15 Bionic, підтримку 5G, 3 або 4 ГБ оперативної пам’яті, а також накопичувач на 128 ГБ у базовій конфігурації. 

Вартість, за чутками, починатиметься від 300 доларів. Смартфон стане найдоступнішим у лінійці Apple. iPhone SE (2020) у США зараз продається за 399 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPad Air п’ятого покоління також не зміниться зовні. Його оснастять 10.9-дюймовим дисплеєм, кнопкою живлення із вбудованим сканером пальця Touch ID та роз’ємом USB-C. Планшет має чіп A15 Bionic і 12-мегапіксельну надширококутну фронтальну камеру з підтримкою функції «У центрі уваги». Вона використовує технології машинного навчання, щоб під час відеодзвінків для співрозмовника ви завжди залишалися в центрі кадру. 

Гурман каже, що в березні Apple хоче анонсувати і новий Mac на власному чіпі, але навряд чи його покажуть цей захід. Ймовірно, компанія згодом просто випустить прес-реліз без окремої презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.