Google розкрила кількість активних смартфонів Pixel

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно Google оголосила про рекордний квартал із продажів смартфонів Pixel 6, але не стала розкривати конкретних цифр. Тепер же з’явилася інформація про ймовірну кількість активних пристроїв, що знаходяться у користувачів.

Реклама

З релізом Pixel 6 і Pixel 6 Pro було випущено програму Security Hub , що відповідає за безпеку смартфонів, облікового запису Google і збережених паролів. За даними Google Play, воно було встановлено понад 10 мільйонів разів. Отже, як мінімум стільки смартфонів серії Pixel зараз у використанні.

Щоправда, варто враховувати, що Security Hub доступно не тільки на нових Pixel 6 і 6 Pro, але також на Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 4a 5G, Pixel 5 та Pixel 5a на Android 12. Отже, у статистиці не враховані старіші моделі «пікселів» та пристрої, не оновлені до останньої версії ОС.

Раніше повідомлялося, що у 2020 році Google продала всього 3,7 мільйона пристроїв, тоді як у 2019 році компанія показала значно кращі результати – 7 мільйонів. Якщо вірити натякам компанії про побитий рекорд продажів, можна припустити, що смартфонів Pixel 6 і Pixel 6 Pro було продано більше 7 мільйонів штук.

За чутками, найближчими місяцями має вийти недорогий Pixel 6a у дизайні «старших шісток» і з фірмовим процесором Tensor. Реліз такого гаджета дозволить Google додатково зміцнитися на ринку смартфонів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ