Засновник OnePlus пожартував над Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недавній вчинок Xiaomi, коли компанія видалила голосування, в якому користувачі вважали за краще «чисту» версію Android, а не MIUI, не залишився без уваги конкурентів. Шимон Копеч, менеджер по продуктах OnePlus, запустив в Twitter аналогічне голосування з пропозицією вибрати між фірмовою прошивкою OxygenOS і «голим» Android. Правда, і у цій китайській компанії не обійшлося без курйозу.

OnePlus

Більшість користувачів голосували за OxygenOS. Прошивка OnePlus істотно випереджала «чисту» версію Android. У цей момент співзасновник OnePlus Карл Пий написав Шимону, щоб той не видаляв опитування, явно натякнувши на недавній вчинок Xiaomi. Очевидно, він був упевнений у відданості фанатів, але в підсумку «голий» Android переміг з 58% проголосували. Всього в опитуванні взяли участь більше 10 тисяч користувачів.

OnePlus

«Спасибі за приголомшуючу кількість відповідей. Я прочитав всі ваші коментарі. Оцінив позитивні і негативні. Це мотивує нас на подальшу роботу над OxygenOS і допомагає поліпшити продукт. Ура! »- написав Шимон Копеч під голосуванням.

І хоча прошивка OxygenOS програла в голосуванні, OnePlus стримала слово і не видалила результати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizchina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.