Categories: Смартфони

Xiaomi Mi MIX 2S: всі технічні характеристики і нові неймовірні подробиці

Share

Уже відомо, що в ході виставки MWC 2018 у самому кінці цього місяця відбудеться офіційний анонс смартфона Xiaomi Mi MIX 2S, який отримає вкрай потужне технічне оснащення і майже абсолютно безрамковий екран, у якого рамки з усіх боків виявляться майже однаковими. Сьогодні на форумі XDA з’явилася детальна інформація про те, які технічні характеристики у нового китайського флагмана, а також інсайдери розповіли про майбутню новинку деякі неймовірні подробиці.

Як виявилося, смартфон Xiaomi Mi MIX 2S, будучи флагманом, оснащений 5,99-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18:9, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц , графічним прискорювачем Adreno 630, 8 ГБ оперативної (LPDDR4X) і 256 ГБ постійної (UFS 2.1) пам’яті, 12 Мп основною камерою Sony IMX363, сканером відбитків пальців прямо в екрані, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 4.0.

В іншому, за даними джерела, телефон отримає модулі Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ad, A-GPS, GLONASS, Beidou, NFC і 4G з підтримкою голосового зв’язку VoLTE. У новинці не обійдеться і без роз’єму USB Type-C другого покоління. В якості операційної системи Xiaomi Mi MIX 2S, прямо «з коробки», буде використовуватися прошивка MIUI 9, заснована на Android 8.0 Oreo. В даний час цей смартфон відомий всередині китайської корпорації під кодовою назвою «Polaris».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очевидно, що всі ці технічні характеристики зроблять Xiaomi Mi MIX 2S одним з кращих мобільних пристроїв в світі, а якщо врахувати всі неймовірні подробиці, включаючи майже абсолютно безрамковий екран з вбудованим в нього сканером відбитків пальців, то новинка і зовсім може виявитися набагато більш цікавою, ніж Samsung Galaxy S9, Apple iPhone X і ряд інших телефонів від відомих виробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024