Довгоочікуваний iPhone SE 2022 вразив всіх користувачів (фото)

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Новий мобільний пристрій «яблучної» корпорації стане покращеною та доопрацьованою моделлю другого покоління, запропонувавши всім і кожному доступ до передових технологій. Головною особливістю iPhone SE 2022 стане шестиядерний флагманський процесор Apple A15 Bionic, зустріти який в даний час можна в моделях iPhone 13.

Реклама

Це найпотужніший і найпросунутіший чіп на ринку, що пропонує величезну обчислювальну потужність. Крім цього, новому смартфону «яблучної» корпорації приписують 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті, одинарну 13 Мп основну і 13 Мп фронтальну камери, а разом з тим, крім цього, ряд інших особливостей, якими новий телефон бренду гарантовано точно всіх приємно порадує, коли вийде на ринок.

Офіційна презентація цього телефону та старт його продажів відбудуться вже у березні 2022 року, тож чекати залишилося недовго. Але навіть вже зараз будь-хто може подивитися на те, як саме конкретно виглядатиме новий смартфон, коли він вийде на ринок. Його корпус виявиться виготовлений з металу та скла, причому використання скляної панелі на задній частині дозволить впровадити в iPhone SE 2022 підтримку магнітної зарядки MagSafe, фірмового стандарту Apple. 

Однак, звичайно, і це ще далеко не все, чим приємно здивуй усіх і кожного новий телефон. Він отримає сканер відбитків пальців Touch ID другого покоління в кнопці «Додому», а разом з тим матиме повноцінний захист від води та пилу за стандартом IP68.

Щодо зовнішнього вигляду iPhone SE 2022 виявиться практично повною копією моделі попереднього покоління, яка вийшла в 2020 році. Щоб забезпечити більше відмінностей між телефонами, компанія Apple має намір запропонувати покупцям кілька нових колірних рішень. Базова модифікація нового «айфона» обійдеться бажаючим у $299 доларів за базову модифікацію. 

Зрозуміло, що з урахуванням такої вартості новинку чекають успіх, тим більше що базова модифікація отримає цілих 64 ГБ вбудованої пам’яті. Версія з накопичувачем на 128 ГБ коштуватиме на $100 доларів дорожче, тому покупцям потрібно віддати за неї $399 доларів. Прямо “з коробки” на новий телефон буде встановлена ​​операційна система iOS 15.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ