Названо десять найкращих смартфонів на чистому Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

В одному із випусків на каналі Tech Spurt розповіли, які пристрої з ОС Android найкраще придбати у 2022 році.

Реклама

У добірку експерта каналу Tech Spurt увійшло десять моделей смартфонів. Деякі з них є різними версіями (Pro і звичайна) одного пристрою.

  1. Google Pixel 4a . Цей варіант сподобається багатьом рахунок чудової камери. І в денний, і вночі апарат дозволить отримувати якісні знімки. До того ж, за габаритами ця модель досить компактна. Завдяки процесору Snapdragon 730G тут можна запускати ігри, і виконувати стандартні завдання досить швидко. Також встановлений екран Pixel 4a з технологією OLED. Є в апарату ще роз’єм для навушників і модуль NFC. Щоправда, картки пам’яті пристрій не підтримує.
  1. Pixel 6, Pixel 6 Pro . У цьому пункті відразу два смартфони : точніше, дві версії пристрою. Обидва апарати дозволяють отримати чудові знімки. Для ігор вони не так підійдуть, як деякі апарати з аналогічною ціною, причому звичайна версія трохи нагрівається в процесі проходження гри. Дисплей тут AMOLED, частота оновлення – 90 Гц (проста версія) та 120 Гц (Pro). Є у флагманів підтримка бездротової зарядки, захист від вологи.
  1. Nokia 8.3 5G . Є цей апарат хорошою альтернативою Pixel-смартфонам. Важить він досить багато – 220 грамів. Також пристрій має отримати оновлення до Android 12, а ще загалом оновлення безпеки від виробника приходитимуть на цей смартфон ще кілька років. Діагональ дисплея становить 6,81 дюйм, роздільна здатність – Full HD+. Правда, технологія екрану тут IPS, а не OLED, але кольори досить приємні. Є підтримка карт пам’яті, як процесор встановлено Snapdragon 765G, який непогано справляється навіть з вимогливими іграми. Працювати пристрій з легкістю зможе весь день завдяки акумулятору 4500 мА * год.
  1. Nokia 5.4 . Ця модель – дешевша і менша за попередню. Тут 6,4-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 720p. Поки що встановлено на смартфоні Android 11, але незабаром точно з’явиться оновлення до Android 12. Відрізняється пристрій також підтримкою двох SIM-карток, наявністю NFC, слота для картки пам’яті. Процесор Snapdragon 662 дозволить запускати невибагливі ігри. Заряд смартфон тримає цілий день. Якщо фото виходять з цього апарату досить хорошими, то для зйомки відео експерт радить вибрати іншу модель.
  1. Nokia XR20 . Відрізняється смартфон наявністю стійкого до падіння екрану Gorilla Glass Victus. Також він захищений за військовим стандартом MIL-STD-810H і витримує падіння майже з двох метрів, екстремальні температури, вологість. Є тут і вологозахист – IP68. Користувача чекає три роки оновлень операційної системи та чотири роки – оновлень безпеки. Надається власнику та можливість розширення сховища. Дисплей у пристрою – 6,67 дюйма, Full HD+. Є підтримка бездротової зарядки. Проте продуктивність тут досить обмежена.
  1. Motorola RAZR 5G . Супергнучкий смартфон з 6,2-дюймовим OLED-дисплеєм. Існує із зовнішнього боку у нього і другий дисплей – на ньому відображаються повідомлення, якщо апарат знаходиться в складеному вигляді. Оснащений пристрій процесором Snapdragon 765, 8 ГБ ОЗП, основною камерою 48 МП.
  1. Motorola Moto Edge 20 Series . Підійде для повсякденних завдань. Встановлено тут процесор Mediatek 720, обсяг внутрішньої пам’яті – 128 ГБ, ОЗП – 12 ГБ. Робота протягом дня забезпечується завдяки акумулятору ємністю в 5000 мА*г. Діагональ OLED-дисплея пристрою становить 6,7 дюйма, частота оновлення – 144 Гц. Щодо камери, то оснащена модель 108-мегапіксельним основним модулем з оптичним зум-об’єктивом.
  1. Moto G200 5G . В іграх цей смартфон забезпечує відмінну продуктивність, щоправда, спеціальної технології охолодження тут немає. Завдяки 108-мегапіксельній основній камері, апарат дозволяє отримати відмінні знімки при будь-якому освітленні. У той же час дисплей встановлений IPS, а не OLED, відсутній роз’єм для навушників.
  1. Moto G31 . Смартфон має пластиковий корпус, може похвалитися захистом від бризок. Крім того, тут встановлений 6,4-дюймовий OLED-екран. Продуктивність досить стандартна, обсяг оперативної пам’яті – 4 ГБ. Можна запускати на цьому пристрої невибагливі ігри, при цьому з повсякденними завданнями справляється апарат добре. Місткість акумулятора становить 5000 мА*год. Відео можна знімати на Moto G31 максимум у Full HD, а камера при слабкому освітленні робить не дуже якісні знімки. З інших функцій смартфона – наявність NFC, роз’єм для навушників, можливість розширення пам’яті.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ