Відомо, який смартфон став кращим за iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі бренди-виробники смартфонів постійно борються за першість в якості. Цю конкуренцію складають не лише великі відомі бренди, а й малі не дуже популярні. Саме про такий сьогодні і піде мова.

Нещодавно Vivo випустили новий смартфон, який отримав чудову камеру. Експерти DxOMark вирішили перевірити якість і виявилось, що Vivo x70 Pro робить фото кращі, аніж нові iPhone 13 та iPhone 13 mini . Це надзвичайно хороший результат. Варто зауважити, що даний телефон працює на процесорі MediaTek Dimensity 1200, який набирає досить багато балів.

Давайте детальніше розповімо про можливості камер. Тестувальники були приємно здивовані знімками, адже не важливо яке освітлення, але фото виходять якісні. Також чудовий баланс білого і стабілізація в відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом на задній панелі смартфона є чотири камери. Основна (Sony IMX766V) має 50 Мп та діафрагму f/1,75, додаткова на 12 Мп з діафрагмою f/2,2. Наступні дві додаткові камери — це телеоб’єктиви на 12 та 8 Мп, з 2- та 5-ти кратним зумом. Окрім фото, смартфон ще й записує відео в гарній якості: 4К (60 кадрів в секунду), 1080р (30 кадрів в секунду), 720р (24 кадри в секунду).

З основними перевагами даного смартфона ми ознайомили, тепер поговоримо про все інше. Сам дисплей тут AMOLED, вигнутий та розміром 6,56 дюйма. Частота оновлення 120 Гц. Оперативна пам’ять на 12 Гб, а вбудована на 256 Гб. Акумулятор досить якісний, швидко заряджається та довго тримає заряд. Він ємністю 4450 мАг.

Кожен користувач може обрати для себе колір. Їх всього три: Cosmic Black, Aurora Dawn та White.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.