З’явилося перше зображення таємничого Xiaomi 12 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні анонсу лінійки Xiaomi 12 всі інсайдери поголовно називали саме модель 12X як компактну версію флагмана. Але, судячи з усього, у самої китайської компанії свої плани щодо цього.

За свіжими даними інтернет-джерел, Xiaomi працює над новим смартфоном, який буде називатися Xiaomi 12 mini. При цьому в частині заліза девайс виявиться повноцінним флагманом, просто укладеним в компактний корпус.

Повідомляється, що розмір смартфона буде меншим, ніж у Xiaomi 12 і 12X. Апарату також приписують потрійну основну камеру і дизайн, що відрізняється від попередників. Більше того – інсайдери опублікували знімок, на якому можна з усією пристрастю розглянути Xiaomi 12 mini із заднього боку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.