iPhone SE (2022): дизайн з кнопкою Home та основні характеристики (відео)

Незважаючи на претензії Apple, дизайнер під ніком Concept Creator продовжує публікувати реалістичні зображення майбутніх новинок компанії. Цього разу він візуалізував підготовку до випуску iPhone SE третього покоління, взявши за основу численні інсайдерські публікації.

За даними джерела, гаджет збереже відомий зовнішній вигляд попередника із сенсорною кнопкою на передній панелі. Очікується, що смартфон отримає 4,7-дюймовий дисплей із широкими рамками зверху та знизу. На задній кришці його корпусу розташується єдина камера на 12 Мп із підтримкою технологій Deep Fusion та Smart HDR, а також нічного режиму зйомки.

Головним козирем пристрою стане флагманський процесор Apple A15 Bionic, на базі якого побудовані смартфони серії iPhone 13. Раніше авторитетний інсайдер Мін-Чі Куо в одному зі своїх звітів заявляв, що новинка отримає 4 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої пам’яті у базовій конфігурації.

Роздрібна ціна iPhone SE (2022), за чутками, становитиме від €400 до €500. Презентація смартфону очікується навесні цього року, але точна дата проведення заходу невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.