Vivo випустить 5G-версію смартфона Y33S за $235

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до презентації vivo Y33S 5G у мережі з’явилися докладні відомості про новинки. На відміну від свого попередника, апарат отримає підтримку мобільних мереж п’ятого покоління та ширший набір конфігурацій пам’яті – при цьому його ціна на старті продажів не зміниться.

Смартфон із кодовим номером V2166A вже пройшов сертифікацію у кількох регуляторів та з’явився на сайті онлайн-ретейлера China Telecom. За попередньою інформацією смартфон оснастять 6,51-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1600х720 пікселів та співвідношенням сторін 20:9.

За продуктивність пристрою відповідатиме процесор MediaTek Dimensity 700. Обсяг його оперативної пам’яті у різних модифікаціях складе 4, 6 або 8 ГБ пам’яті, вбудованого накопичувача – 128 ГБ у всіх випадках. На задній кришці гаджета розміститься основна камера з датчиками на 13 і 2 Мп, а 8-мегапіксельний селфі-модуль виробник вріже в дисплей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, vivo Y33S 5G приписують акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої 18-ватної зарядки та сканер відбитків пальців на бічній грані корпусу. Очікується, що презентація смартфона відбудеться 12 лютого, а продаж він надійде за ціною від $235 в залежності від обсягу пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.