Смартфони

Який Android-смартфон купити замість iPhone

Share

У тому, щоб пересісти з iOS на Android вже давно немає нічого неможливого. Незважаючи на різницю екосистем Apple і Google, крос-платформні додатки та сервіси сприяють легкому та практично безболісному переходу. Зрештою, яка різниця, як називається платформа і хто її розробляє, якщо у вас і тут, і там є доступ до всього набору софту, якого ви звикли. Але в Андроїд є одна істотна перевага перед Айфонами – широкий асортимент і не зрозумілі ціни. Особливо якщо знати, до яких брендів звертатися.

Якщо ви завжди мріяли про смартфон, схожий на iPhone 13 , але не могли собі його дозволити, у Redmi, суббренду Xiaomi, є для вас чудова пропозиція. Це відразу дві моделі – Redmi Note 11 та Redmi Note 11S . Вони відносяться до середнього цінового сегменту, але, незважаючи на це, і виглядають дуже привабливо, і технічне оснащення мають досить-таки просунуте, в чому перевершуючи навіть флагманські айфони, і мають одну незрівнянну перевагу перед іншими пристроями. Звичайно, це їхня ціна.

Який Android схожий на iPhone

Зовні обидві новинки дуже нагадують iPhone 13. Суворий прямокутний корпус з рубаними гранями явно відсилає нас до флагманського смартфону компанії Apple. Але лише частково. Тому що в дизайні все-таки домінує більш сучасно оформлений екран без козирка, який замінює острівний виріз під фронталку, і блок основних камер, що привертає до себе увагу чотирма модулями, виконаними в стилістиці павукових очей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По технічному оснащенню тут є повний порядок.

Характеристики Redmi Note 11 :

  • Дисплей – 6,43 дюйма, 90 Гц, яскравість 700 ніт
  • Процесор – Snapdragon 680
  • Пам’ять – 4/64, 6/128 ГБ
  • Камера – 50/8/2/2 Мп
  • Фронталка – 13 Мп
  • Акумулятор – 5000 мА * год
  • Зарядка (потужність) – 33 Вт
  • Платформа – Android 11 (MIUI 13)

Характеристики Redmi Note 11S :

  • Дисплей – 6,43 дюйма, 90 Гц, яскравість 700 ніт
  • Процесор – MediaTek Helio G96
  • Пам’ять – 6/64, 6/128, 8/128 ГБ
  • Камера – 108/8/2/2 Мп
  • Фронталка – 16 Мп
  • Акумулятор – 5000 мА * год
  • Зарядка (потужність) – 33 Вт
  • Платформа – Android 11 (MIUI 13)

Як бачите, відмінності між двома моделями є досить суттєвими. Старша версія має більш продуктивну начинку, збільшений обсяг оперативної пам’яті і на відміну від більш просунутої камери. Все-таки 108 Мп – це доля флагманських моделей, а інженери Redmi примудрилися оснастити топовим модулем відверто недорогий апарат. Втім, Redmi Note 11S таки коштує дорожче, ніж класичний Redmi Note 11 .

Redmi Note 11S підійде для тих, хто чудово усвідомлює, що йому потрібно від телефону. Це висока продуктивність в іграх – а поєднання процесора Helio G96 і 8 ГБ у топовій конфігурації заточено саме на ігри, – і висока якість зйомки з наближенням і кропом за фактом зйомки. Так що 11S – це далеко не базовий смартфон, а універсальний комбайн, який можна і потрібно купувати, але за умови, що ви граєте в ігри і багато знімаєте на основну камеру.

Але, що б ви не вибрали, повірте, що і в тому, і в іншому випадку ви отримуєте стабільно високу якість продукції Xiaomi (Redmi – суббренд Xiaomi), гідний набір апаратних характеристик, які за деякими параметрами будуть навіть привабливішими, ніж iPhone 13 , і, звичайно, доступний прайс. Все-таки купити хороший смартфон у сегменті 13-18к сьогодні не так просто. Потрібно чимало заморочитися, щоб вибрати щось гідне. А тут вам пропонують готовий сценарій, який фактично повністю складається з одних лише переваг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024

    Миючий пилосос Dyson WashG1 працює без всмоктування (відео)

    Dyson представила миючий пилосос WashG1, який відрізняється від інших подібних моделей унікальною конструкцією: він позбавлений…

    14.05.2024

    7 способів обійти захист від скидання налаштувань до заводських налаштувань на пристроях Samsung

    Перевірка облікового запису Google, також відома як захист від скидання до заводських налаштувань, є інтегрованою…

    14.05.2024

    У нових iPad Pro виявлено дивний недолік. Він пов’язаний із OLED-дисплеєм

    Редактори порталу iMore повідомляють, що деякі нові планшети iPad Pro з OLED-дисплеями мають проблеми при…

    14.05.2024

    Компанія Huawei зіткнулася з новими обмеженнями США

    Міністерство торгівлі США оголосило про подальше посилення експортних обмежень для китайського технологічного гіганта Huawei. Цей…

    14.05.2024