Основою Microsoft Surface Phone стане найпотужніший в світі мобільний процесор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоч чіп Apple A11 Bionic, встановлений в iPhone X, і демонструє рекордний рівень продуктивності, однак в реальній швидкодії від поступиться Qualcomm Snapdragon 845, який незабаром можна буде зустріти в кращих смартфонах на базі операційної системи Android. Цей процесор є найпотужнішим в світі серед мобільних пристроїв. Втім, незабаром світу може бути представлений один з найдивовижніших телефонів, яким повинен стати Microsoft Surface Phone, здатний перетворюватися в справжній комп’ютер.

Поки найбільші IT-корпорації зайняті створенням смартфонів на Android, компанія Microsoft веде активну розробку телефону Surface Phone, які прямо «з коробки» будуть працювати на цій повноцінній версії Windows 10. Софтверний гігант доповнить її спеціальної графічною оболонкою, а головною особливістю телефону стане можливість перетворення в повноцінний комп’ютер, здатний запускати будь-які програми та ігри при підключенні до зовнішнього монітора.

Сьогодні по мережі пройшов слух, згідно з яким Microsoft вирішила використовувати процесор Qualcomm Snapdragon 845 в якості апаратної основи для смартфона Surface Phone. Крім того, цього телефону приписують відразу 8 ГБ оперативної пам’яті, за рахунок яких він зможе запускати найвимогливіші до «заліза» додатки, на зразок графічного редактора Photoshop або програми для створення 3D-моделей, на зразок AutoCAD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно високопоставлені співробітники Microsoft підтвердили , що компанія планує повернутися на ринок смартфонів, проте з якими саме телефонами і коли конкретно вона не уточнила. Існує ймовірність, що новинку в особі Surface Phone на базі Windows 10 покажуть публіці вже зовсім скоро – у другій половині нинішнього року, коли Apple і Google представлять всьому світу свої найкращі телефони новітнього покоління.

Відомо, що вартість Microsoft Surface Phone, через вкрай потужне технічне оснащення, виявиться непристойно високою. За попередніми даними, базову версію цього мобільного пристрою продаватимуть за ціною від $1200.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.