Смартфони

OnePlus 10 Pro: крутий флагманський смартфон чи чергове розчарування?

Share

Для нас вже є звичайним ділом спостерігати за виходами нових мега крутих новинок смартфонів від самих видатних компаній, деяких ми чекаємо роками. Нещодавно було представлено та випущено OnePlus 10 Pro. Це вже другий пристрій, який поєднав у собі Oppo та OnePlus, багато б хто сказав, що не дуже вдало.

В користувачів виникає питання, чому відразу «Pro»? Чому пропустили версію OnePlus 10? І чи вийде вона взагалі? Адже перед OnePlus 10 Pro, було представлено 9 версію, яка не виправдала сподівання своїх клієнтів.

Ви не зможете сплутати OnePlus 10 Pro із жодним смартфоном, адже корпус створений зі скла та алюмінію, що є до речі, дорогим та не дуже компактним, адже вага смартфона складає більше 200-сот грам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від води корпус звісно ж не захищає повноцінно, зате є влаштовані стереодинаміки. Такий незвичний вигляд смартфона до вподоби не всім користувачам цього пристрою. В наш час більше цінується зручність та безпека, аніж зовнішній вигляд.

Розміри цього смартфона складають 163,0 x 73,9 x 8,55 мм, що є дуже круто насправді. Новинка має доволі великий екран з 6,7-дюймовим AMOLED-екраном, та має досить велику частоту оновлення 120 Гц.

Телефон має високий рівень яскравості і доволі високу частоту опитування сенсору. Також, в ньому як і в багатьох інших смартфонах, присутній сканер відбитків пальців. Нас цим вже не здивувати!

Смартфон матиме 12 GB оперативної пам’яті та може накопичувати пам’ять на 250 GB. Акумулятор має об’єм 5000 mAh, і більше за все буде використовуватися швидке провідне заряджання потужністю 80W і швидке бездротове заряджання потужністю 50W. Це також не є для нас чимось новим, адже таке є у кожному теперішньому пристрої, в деяких навіть краще.

Від смартфона з приставкою «Pro» очікуєш чогось більш нереального та крутого, але OnePlus 10 Pro не виправдав себе. Порівнюючи його з будь-яким іншим смартфоном, можна з впевненістю сказати, що він поступається в функціях навіть Xiaomi 12 Pro. Фото можливості основної камери складаються з 3 сенсорів, головний з яких на 48 MP, більший на 50 MP та телеоб’єктив на 8 MP з 3-кратним наближенням. Селфі-камера має 32-мегапіксельний датчик.

Смартфон від OnePlus має свої плюси, але в цьому випадку і не без мінусів, адже очікування видалися марними. Порівняно з минулим випуском нічого не змінилося в особливості. Дисплей залишився такий, що був у попередньому році, і можна так продовжувати ще довго, та питань виявилося б набагато менше, як би не «Pro».

За свою якість, пристрій має доволі високу ціну, від 700 до 900 доларів, залежно від конфігурації пам’яті. Отже, необов’язково дорогий смартфон буде дійсно якісний та зручний для вас в повсякденному житті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Apple розкрила таємницю, чому компанія не випускає MacBook із сенсорним екраном

    Нещодавно вийшли перші огляди iPad Pro і в них приділяється багато уваги новим дисплеям OLED,…

    14.05.2024

    Чи є в iPad Air (2024) дисплей із частотою 120 Гц

    На заході Let Loose компанія Apple анонсувала дві нові моделі iPad Air, одна з яких…

    14.05.2024

    Google урізала флагманський чіп Tensor G3 у недорогому Pixel 8a

    Новий смартфон Google Pixel 8a, хоч і базується на тій же платформі Tensor G3, що…

    14.05.2024

    Експерти назвали топ 5 найбільш радіоактивних смартфонів

    Аналітики зі Stocklytics склали «Рейтинг смартфонів із найвищим рівнем випромінювання у 2024 році». У топ потрапили п'ять…

    14.05.2024

    Усі три версії Google Pixel 9 показали на реальних фото

    У мережі з'явилася серія фотографій усіх трьох смартфонів ще не представленої серії Google Pixel 9.…

    14.05.2024

    adidas Stan Smith — легенда стилю та фаворит мільйонів

    Теніс є спортом, котрий об'єднує мільйони аматорів та професійних гравців на всіх континентах. Гра має…

    14.05.2024