Названо найкращі Android-смартфони 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випадку, якщо вам потрібен ідеальний Android-смартфон, Google Pixel 6 можна назвати найкращим варіантом, адже він пропонує хороший набір характеристик та фішок за відносно доступною ціною. Тим не менше, на ринку Android-смартфонів є досить багато інших цікавих рішень з хорошим програмним забезпеченням та унікальним дизайном, тому ми підібрали для вас такі рішення, які варто розглянути, як варіант для покупки.

Google Pixel 6 Pro – ультимативний камерофон

Минулорічні смартфони Google мали хорошу камеру, але мали проблеми в інших сферах – гірше апаратне забезпечення чи дизайн, відсутність тих чи інших переваг (залежно від покоління). Саме Google Pixel 6 Pro став тим самим рішенням, яке виправило проблеми попередніх поколінь та змогло скласти хорошу конкуренцію іншим флагманським рішенням. Смартфон має основну камеру 50 МП + 12 МП (ультраширокий) + 50 МП (телефото).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель оснащена AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.71 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 30W, а також бездротової швидкої зарядки потужністю 23W. За роботу Google Pixel 6 відповідальний фірмовий чіпсет Tensor, в парі з яким працює 12 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає від 128 до 256 ГБ.

Samsung Galaxy S21 Ultra – безкомпромісний смартфон

Компанія Samsung залишається лідером на ринку смартфонів, пропонуючи хороші рішення як у бюджетному, так і флагманському сегменті. Модель Galaxy S21 Ultra оснащена топовим AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.8 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц. До головних фішок моделі слід віднести підтримку стилуса S Pen.

За роботу Samsung Galaxy S21 Ultra відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888 (або Samsung Exynos 2100), в парі з яким працює від 12 до 16 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає до 512 ГБ. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка IP68. Основна камера включає головний сенсор 108 МП, телефото з 3-кратним зумом, телефото з 10-кратним зумом і ультраширокий 8 МП.

OnePlus 9 Pro – найкращий варіант для Android-ентузіастів

Компанія OnePlus завжди демонструвала рішення, непогані в плані апаратної платформи, але не могла конкурувати з Samsung, Google та Xiaomi в плані якості зйомки. OnePlus об’єдналась з німецьким брендом Hasselblad для створення камери з хорошою якістю зображення, і результати справді хороші. В оснащення OnePlus 9 Pro входить основний сенсор 48 МП, ультраширокий 50 МП та телефото 8 МП з трикратним оптичним зумом.

До інших фішок моделі варто віднести AMOLED-дисплей LTPO з динамічною частотою оновлення від 1 Гц до 120 Гц, захист за стандартом IP68, підтримку швидкої зарядки потужністю 65W та бездротової швидкої зарядки потужністю 50W. Також варто згадати про програмне забезпечення, яке завжди було важливою перевагою смартфонів OnePlus.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Останнім часом на ринку з’являється все більше й більше цікавих гнучких смартфонів, і особливо добре на ньому себе почуває компанія Samsung. Одна з її останніх моделей, Samsung Galaxy Z Flip3, має ціну, як у інших флагманських смартфонів, але при цьому пропонує гнучкий дисплей.

Смартфон оснащений хорошим великим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, а також захист за стандартом IPX8. Слід зазначити, що камера Samsung Galaxy Z Flip3 на рівні інших флагманських моделей Samsung з модельного ряду Galaxy S21.

ASUS ZenFone 8

У випадку, якщо ви шукаєте компактний смартфон флагманського рівня, варто звернути увагу на ASUS ZenFone 8. Модель пропонує компактний AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, і, що цікаво, у її оснащення входить мініджек 3.5 міліметра, є захист за стандартом IP68.

За роботу ASUS ZenFone 8 відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888. Він має підтримку швидкої зарядки потужністю 20W. На жаль, підтримки бездротової зарядки немає. Пристрій чудово підійде користувачам, які хочуть купити компактний смартфон, який при цьому пропонує топові характеристики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.