Показали перший скріншот iOS 16

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Твіттер-аккаунт @LeaksApplePro показав те, що він видає за скріншот iOS 16. До цих пір в мережу не витікали такі скріншоти, оскільки розробка iOS ведеться в режимі найвищої засекреченості, та й це зображення може бути підробленим.

LeaksApplePro пише, що на цій картинці зображені нові віджети. Ці віджети значно більші за ті, що є в iOS зараз, а всередині Apple вони носять назву InfoShack.У InfoShack зібрано кілька віджетів як виключно інформаційних, так і таких, з якими можна взаємодіяти, не запускаючи програми. Судячи зі скріншоту, сюди перенесені деякі кнопки та налаштування з «Пункту управління» (наприклад, яскравість екрана та ліхтарик).

Швидше за все, анонс iOS 16 відбудеться на початку червня під час початку щорічної конференції для розробників WWDC. В останні роки через пандемію коронавірусу цей захід проводиться у віртуальному форматі, тобто розробники дивляться лекції у трансляції, а не в аудиторіях усередині будівлі Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На те, що цей скріншот може бути підробкою, вказує на те, що іконки для цього віджета взяті не з iOS, а з macOS Monterey. Хоча, звичайно, є ймовірність, що Apple збирається використовувати одні й ті ж іконки у всіх своїх операційних системах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.