WhatsApp для iPhone отримав режим фокусування та інші покращення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники месенджера WhatsApp повідомили про випуск оновлення для всіх користувачів iOS 15, нова версія месенджера має номер 22.2.75. Вона пропонує покращені голосові нотатки, підтримку режиму фокусування та групові/профільні фотографії разом із повідомленнями.

Однією з найважливіших функцій цього оновлення є можливість призупиняти та відновити запис голосових повідомлень. Ця функція тестувалася з жовтня, і тепер WhatsApp доступний для всіх користувачів iOS 15. Важливо, що програма тільки починає тестувати можливість призупиняти та відновлювати запис голосових повідомлень у настільному додатку.

Ще одна функція, включена в оновлення 22.2.75, пов’язана з iOS 15. Тепер повідомлення належним чином підтримують режим фокусування, що означає, що вибрані користувачі можуть продовжувати надсилати вам повідомлення, навіть якщо ви встановили режим фокусування.

І останнє: протягом останніх тижнів WhatsApp готував можливість відображати фотографію профілю користувача, коли він надсилає повідомлення. Як і у випадку з Twitter, тепер ви можете бачити зображення профілю людини, яка надсилає вам повідомлення, що є ще однією функцією, пов’язаною з iOS 15.

Це оновлення вже розповсюджується серед звичайних користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.