Міжнародну версію Redmi Note 11 показали на “живому” фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Redmi Note зазвичай б’є без промахів у серця шанувальників та осічки трапляються нечасто. Як складеться із серією Redmi Note 11 на глобальному ринку, дізнаємося вже досить скоро, адже анонс лінійки призначено на 26 січня. У Китаї смартфони продаються добре, якщо вірити рапортам компанії.

Інші дні до анонсу сімейства Redmi Note 11 інсайдери не залишають поза увагою ці моделі і продовжують зливати інформацію про них. Сьогодні вони показали фото, на якому постановка Redmi Note 11 на тлі роздрібної коробки. Це вкотре дозволило побачити, що компанія внесла невеликі редагування в оформлення блоку основної камери в порівнянні з китайським побратимом. Сам блок став меншим, змінили місце розташування світлодіодного спалаху, головний модуль позбавили сріблястої окантовки і кількість датчиків довели до чотирьох проти двох у китайській версії.

Нагадаємо, що Redmi Note 11 вийде у двох версіях із підтримкою 5G і без такої. Варіант з підтримкою мереж п’ятого покоління повинен запропонувати чіпсет Snapdragon 690, 6/8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб постійної, акумулятор ємністю 5000 мАг зі швидкою 67-ватною зарядкою. Смартфон запропонує операційну систему Android 11 з оболонкою MIUI 13, потрійну основну камеру 108 Мп + 8 Мп + 2 Мп та 6,6-дюймовий AMOLED-екран із частотою оновлення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 11 в Китаї

Redmi Note 11 4G відрізнятиметься від 5G-версії чіпсетом Snapdragon 680, наявністю версій з 4 Гб оперативної пам’яті і як ключовий в основній камері виступатиме сенсор Samsung ISOCELL JN1 на 50 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.