Новинки Xiaomi та Redmi у 2022 році: список назв та перші подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Digital Chat Station опублікував список із 12 кодових назв смартфонів Redmi та Xiaomi, які ще не були представлені брендами. За попередньою інформацією, всі ці гаджети будуть випущені в поточному році – частина параметрів майбутніх новинок також засвітилася у звіті інформатора.

Згідно з джерелом, перші чотири пристрої у списку (Munch, Rubens, Matisse та Fog) належать до серії гаджетів Redmi. Імовірно, мова йде про моделі Redmi K50, K50 Pro, K50 Pro Plus і K50 Gaming Enhanced Edition. Очікується, що флагмани лінійки будуть побудовані на базі процесорів Snapdragon 8 Gen 1 і Dimensity 9000, а більш доступним версіям дістануться чіпи Snapdragon 870 і Dimensity 8000.

Гаджети з кодовими позначеннями Thor та Loki інсайдер приписує до бренду Xiaomi. Акцент у цих смартфонах буде зроблений як зйомка основної камери. За чутками, обидва гаджети оснащуватимуться 200-мегапіксельними головними датчиками виробництва Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, пристрої з кодовими іменами Light, Thinder, Zizhan, Zijin, Taoyao та Opal імовірно будуть представлені як Xiaomi Mi Mix Flip та Fold 2, а також Redmi Note 12 у кількох модифікаціях. Анонс останнього очікується у другій половині 2022 року. Інсайдер також зазначив, що смартфони цього модельного ряду оснащуватимуться процесорами ще не анонсованої серії мобільних платформ Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1. Точні дати презентацій новинок поки що невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.