Яким буде iPhone 14 Pro? Є перше відео та всі характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що в 2022 році нові айфони не радикально відрізнятимуться від лінійки iPhone 13. Але деякі свіжі особливості все-таки з’являться. Автор ютуб-каналу Hacker 34 на основі чуток створив реалістичні рендери майбутнього флагмана. Мінорні зміни теж зміни.

Телефон загалом збереже строгий дизайн та прямі кути актуального покоління. Новий iPhone 14 Pro вийде у склі та металі, збережеться плоска бічна рамка – нам здається, що вона стала ще більше схожа на аналогічний дизайнерський елемент у iPhone 4.

“Чубчик” буде розділений на дві частини: очікується овальний виріз під Face ID та круглий отвір під фронтальну камеру. Можливо, у цьому поколінні з’явиться навіть нова версія біометричного сканера обличчя.

На задній панелі – ніяких змін, але щось нове однозначно буде. Якщо придивитися, можна помітити, що потрійна камера втратила квадратну підкладку — об’єктиви розташувалися безпосередньо на «спинці» телефону. Основна камера отримає роздільну здатність 48 мегапікселів, два додаткові сенсори – 12 мегапікселів.

Швидше за все, телефон отримає підтримку зворотного заряджання, що дозволить підживлювати енергією AirPods, Apple Watch та інші аксесуари.

Анонс смартфону відбудеться у вересні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.