Xiaomi оновила 4 старі популярні смартфони до MIUI 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вибираючи моделі для оновлення прошивки, виробники та розробники програмного забезпечення можуть збирати цілі аналітичні штаби. Робиться це з метою визначення найпопулярніших та найуспішніших смартфонів, якими користується максимальна кількість користувачів.

Найчастіше перевагу надають флагманським і сучасним апаратам, які досі продаються і можуть принести компанії виробнику додатковий прибуток. Втім, іноді доводиться оновлювати і досить старі смартфони, для підтримки репутації та завоювання довіри з боку фанатської спільноти. Днями міжнародна сторінка Xiaomi анонсувала швидкий вихід світової версії нової прошивки MIUI 13.

Індійські товариші не залишилися осторонь і також затизерили нову прошивку. Крім загальних заяв щодо MIUI 13, індійський підрозділ Xiaomi повідомив про швидкий вихід апдейтів для бюджетних апаратів Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max та Redmi Note 8 Pro. Швидше за все, ці смартфони не отримають Android 12, а залишаться на минулій версії операційної системи Android 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.