Названий якісний та доступний смартфон, якому немає рівних у 2022 році

Зрозуміло, що зараз більшість людей користуються смартфонами таких провідних компаній, як Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei та інших, проте залишилися і вибирають смартфони маловідомих брендів, які зазвичай пропонують ті ж можливості, що й інші, але набагато дешевші. Серед таких компаній виявилася компанія Infinix, яка в Україні ще не має шаленої популярності, але її вже називають новою Xiaomi. Відповідно, сьогодні мова піде про один з останніх їхніх смартфонів, який вийшов дійсно якісним і доступним і однозначно вартим уваги. Йтиметься про Infinix Note 10 Pro.

Для початку варто нагадати, хто стоїть за брендом Infinix, а це компанії Sagem і Transsion, які багато років тому випустили мобільний телефон (Sagem), який мав шалену популярність у Китаї.

Повертаємося до смартфону Infinix Note 10 Pro, коротко розповімо про його технічні характеристики та почнемо з процесора. Note 10 Pro отримав досить потужний MediaTek Helio G95, здатний показувати хорошу продуктивність при запуску серйозних мобільних ігор та вимогливих додатків. Також його можна придбати у варіанті з 6 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті та 8 Гб оперативної зі 128 Гб або 256 Гб внутрішньої пам’яті.

Крім того, Infinix Note 10 Pro отримав дійсно великий 6,95-дюймовий IPS LCD дисплей з частотою оновлення 90 Гц та роздільною здатністю 1080 x 2460 пікселів, який ідеально підійде для перегляду фільмів та відео на YouTube.

Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАч за допомогою швидкої зарядки 33 Вт, що також допоможе тим, хто любить проводити тривалий час у смартфоні. Фотоможливості смартфона представлені у вигляді квадрокамери з основною 64 Мп та додатковими 8 Мп+2 Мп+2 Мп та фронтальною 16 Мп.

Також слід нагадати, що смартфон отримав підтримку безконтактних платежів (NFC), підтримує 4G, 3G та LTE та можливість встановлення 2-х сім-карт.

Фактично цей смартфон ідеально підійде для повсякденного використання, особливо тим, хто любить великі дисплеї. Цей смартфон доступний на AliExpress за 227 Євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.