Замість Galaxy з’явиться SuperGalaxy – рекламний ролик Galaxy S22 Ultra показали в мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні вранці відомий китайський блогер та перевірений інсайдер під ніком Ice Universe опублікував рекламний ролик смартфона Samsung Galaxy S22 Ultra.

Він так прокоментував цей відеоролик: “Дві Галактики зіткнулися, щоб утворити нову СуперГалактику”. У ролику нам показують силуети двох смартфонів (з більш круглими краями та прямокутного), а також запитують, чи ми готові порушити правила.

Практично очевидно, що йдеться про злиття серій Galaxy S та Galaxy Note, у результаті яких з’явиться Samsung Galaxy S22 Ultra. Втім, ще минулого року був випущений Samsung Galaxy S21 Ultra з підтримкою Стілус S pen, але цього року у Samsung Galaxy S22 Ultra буде відділ для зберігання Стілус в корпусі, що ще більше зробить його схожим на Galaxy Note.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Ice Universe, нова серія флагманських смартфонів Galaxy S22 та флагманські планшети лінійки Galaxy Tab S8 будуть представлені 9 лютого о 23:00 (за китайським часом).

Ice Universe за останні роки опублікував велику кількість достовірної інформації про різні компанії. Він точно повідомив, що Samsung відклала презентацію однокристальної системи Exynos 2200 і порекомендував південнокорейському виробнику задуматися про повний перехід на Snapdragon. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.