Які проблеми виникають у користувачів з Android 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вихід Android 12 відбувся нещодавно, проте деякі власники смартфонів вже зіштовхнулися з деякими проблемами. Докладніше – у статті.

Після появи Android 12 на пристроях користувачі стали скаржитися на різні проблеми. І це незважаючи на те, що в грудні 2021 року відбулося оновлення, яке мало усунути існуючі недоліки. Насправді це оновлення лише створило нові проблеми.

Так, власники Google Pixel 6 після встановлення оновлення відзначили, що у них виникли проблеми з мережевим підключенням. Воно просто перестало працювати, а заразом люди втратили можливість дзвонити, оплачувати покупки, виходити в Мережу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Samsung помилок виявилося більше. Серед них – зникнення мережного підключення, мерехтіння дисплеїв. Деякі пристрої взагалі перестали вмикатись після того, як на них встановилося оновлення. При цьому Samsung вже випустила патч, що дозволяє все це усунути.

Користувачі OnePlus постраждали лише через погану оптимізацію та повільну роботу смартфонів.На Realme після оновлення тепер не можна вмикати нічний режим.

Відзначають користувачі ОС Android 12 та більше загальні недоліки нової версії системи. Після появи Material You зникли деякі пункти із налаштувань зовнішнього вигляду. Так, не було можливості змінювати шрифт, форму ікон головного екрану, іконки в «шторці».

Водночас вікна повідомлень стали більшими, а ось корисного простору – менше.

Писали власники Android 12 також про зупинку музики в додатках YouTube і Spotify, візуальних глюках (наприклад, одна іконка «заїжджала» за іншу), проблеми із зарядкою (пристрій заряджався лише до 80 відсотків). У першому випадку вдалося усунути все за допомогою настройок програм (необхідно було вибрати там у пункті «Акумулятор» – «Без обмежень»), у другому – завдяки перезавантаженню пристрою, у третьому – через різні надбудови.

Все перераховане вище, на думку автора, – цілком обґрунтована причина поки що відмовитись від переходу на Android 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.