Рендери, характеристики та кольори глобального Redmi Note 11 Pro, який буде продаватися в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї смартфони Redmi Note 11 вийшли у жовтні та одразу стали місцевим хітом, а глобальні Redmi Note 11 дебютують лише 26 січня. Однак у Мережі вже з’явилися маркетингові матеріали, які одночасно демонструють Redmi Note 11 Pro, і підтверджують його характеристики.

Фронтальна панель з врізаною по центру камерою така сама, як і у багатьох інших смартфонів Redmi і Xiaomi, а ось основна камера глобального Redmi Note 11 Pro відрізняється від виконання основної камери китайської версії: якщо «китаєць» намагається копіювати камеру Mi 10S, то у глобальному Redmi Note 11 Pro камера з акцентованим основним датчиком нагадує Xiaomi Civi.

В апаратному плані головним новаторством стане використання SoC Qualcomm з підтримкою 5G – у китайській моделі використовується платформа MediaTek Dimensity 920 5G. Також глобальній моделі приписаний основний датчик роздільною здатністю 108 Мп (всього в основній камері три сенсори), екран із частотою 120 Гц, акумулятор ємністю 5000 мА · год з підтримкою швидкого заряджання потужністю 67 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна прем’єра глобальних Redmi Note 11 відбудеться 26 січня. За чутками, цього ж дня Xiaomi представить глобальну MIUI 13. Що стосується Redmi Note 11, то вони, за попередніми даними, отримають MIUI 13 з коробки, але вона буде побудована на Android 11, а не Android 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.