Galaxy S9 отримає одну з головних фішок iPhone X

Анімодзі для  Apple  – це святе. Компанія пишається великою колекцією смайлів і випускаючи чергове оновлення iOS, прагне додати якомога більше нових смайликів. Головна фішка iPhone X і iOS 11 – анімодзі. Пару місяців назад технологію анімованих емодзі скопіювала Huawei, а тепер зважилися і в Samsung.
За запевненням інсайдерів в Galaxy S9 і S9 + в обов’язковому порядку з’являться анімовані смайли. Поки Samsung не називала офіційного імені функції, але, якщо вірити витокам, працювати фішка буде набагато точніше iPhone X. Весь секрет криється в функції Intelligient Scan, заради якої Samsung поєднала технологію розпізнавання осіб і сканування райдужної оболонки ока. «Дивитися» на користувача буде 8-мегапіксельна фронтальна камера.
З інших витоків, пов’язаних з флагманами Galaxy S9 і S9 +: 12-мегапіксельна основна камера (тільки у моделі Plus) з просунутим режимом SloMo, процесор Snapdragon 845, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Є версії і з 6 ГБ ОЗУ. Діагональ вигнутих екранів залишиться колишньою – 5,8 і 6,2 дюймів.
Презентація Galaxy S9 офіційно запланована на 25 лютого і пройде в рамка виставки MWC 2018.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.