OnePlus випустить потужний смартфон за $400

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний китайський інсайдер Digital Chat Station повідомляє, що OnePlus може повернутися до своїх джерел. За його словами, китайська компанія може знову почати випускати високопродуктивні смартфони з топовою начинкою за доступною ціною.

На зорі свого існування смартфони OnePlus позиціонувалися як «вбивці флагманів», пропонуючи топові характеристики за ціною в два і навіть три рази менше, ніж у іменитих брендів. За даними Digital Chat Station, компанія планує запустити нову лінійку в ціновому сегменті близько 315-470 дол. з упором на продуктивність. 

Ці апарати будуть оснащуватися флагманськими процесорами та високоякісними плоскими екранами, а цільовою аудиторією можуть стати мобільні геймери. Інсайдер каже, що це нагадує недорогі ігрові смартфони iQOO, що випускаються компанією vivo, яка разом із OPPO, що володіє брендом OnePlus, входять до складу BBK.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор також повідомив, що в смартфонах OnePlus використовуватиметься розроблений OPPO нейропроцесор MariSilicone X , який служить для покращення якості зйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.