Включений OPPO Find X5 Pro показали на реальних знімках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Find X5 Pro, що готується до випуску OPPO, став героєм відразу кількох інсайдерських звітів. У мережу потрапили не лише докладні специфікації, а й фотографії увімкненого пристрою, що демонструють деякі особливості його дизайну та апаратної начинки.

Судячи з фотографій, смартфон із загнутим з боків дисплеєм побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 8 Gen1, має 12 ГБ ОЗП та вбудований накопичувач обсягом 256 ГБ. Очікується, що його буде представлено й інших конфігураціях пам’яті. Відмінністю гаджета став фірмовий процесор обробки зображень MariSilicon X NPU. Працює новинка під керуванням прошивки ColorOS 12.1.

Судячи з напису на тильній панелі гаджета, його потрійна камера розроблялася OPPO разом з компанією Hasselblad. У продаж флагман, за чутками, надійде у трьох колірних рішеннях корпусу: керамічному білому, чорному та синьому. Очікується, що екран смартфона буде виконаний за технологією LTPO другого покоління, що забезпечує адаптивне регулювання частоти оновлення в діапазоні від 1 до 120 Гц із високою енергоефективністю. 

Реліз OPPO Find X5 Pro очікується у березні 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.