Характеристики нового флагмана Motorola з камерою на 200 Мп злили у мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Німецький портал TechnikNews назвав ключові специфікації ще не анонсованого флагмана Motorola. За словами журналістів, гаджет отримає вражаючі характеристики – найновіший процесор Qualcomm, камеру з рекордною роздільною здатністю та підтримку швидкої зарядки високої потужності.

Згідно з джерелом, гаджет буде побудований на базі процесора Qualcomm SM8475 – імовірно саме під цим кодовим номером буде випускатися Snapdragon 8 Gen 2. Майбутній новинці приписують конфігурації з 8/12 ГБ оперативної та 128/256 ГБ вбудованої пам’яті, а також підтримку швидкої провідної 125 Вт та бездротовий на 50 Вт. Камера новинки буде включати датчики зображення на 200, 50 і 12 Мп.

6,67-дюймовий pOLED-дисплей смартфона з частотою оновлення 144 Гц матиме виріз під 60-мегапіксельну фронталку – таку ж, як у Motorola Edge X30. Ємність акумулятора та інші деталі щодо характеристик пристрою, а також його комерційна назва не уточнюються. За чутками, презентація новинки з кодовим позначенням Frontier, що працює під керуванням Android 12, відбудеться у третьому кварталі 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.