Стали відомі подробиці про Samsung Galaxy S22+: У ньому таки залишать Exynos 2200

Блогери розповіли про нові подробиці щодо випуску нового смартфона від компанії Samsung. Galaxy S22+ отримає Exynos 2200, південнокорейська корпорація таки залишить у своїх смартфонах фірмовий процесор.

Незважаючи на чутки про те, що Samsung планує припинити встановлення у своїх смартфонах власних чіпсетів, у нових пристроях 2022 року вони все ж таки залишаться. Про це повідомляє інсайдер з Індії Ішан Агарвал, який раніше неодноразово публікував точні прогнози щодо майбутніх новинок у сфері мобільних технологій. Так, у його блогах вперше було названо точні характеристики OnePlus 8 Pro, а також цінники нових апаратів.

Згідно з новими даними, які оприлюднив Агарвал, відмовлятися від однокристальної восьмиядерної мобільної платформи Exynos 2200 Samsung поки що не має наміру. Раніше деякі оглядачі сфери IT припускали, що у Galaxy S22+ буде встановлено процесор іншого виробника. Швидше за все його місце зайняв би Snapdragon 8 Gen 1.

Крім інформації про чіпсет Galaxy S22, інсайдер продемонстрував також рендерні зображення новинки На них видно зміни зовнішнього вигляду смартфона та деякі його технічні характеристики. Так, у нього в порівнянні з попереднім апаратом, більший екран і більш ємний акумулятор. Його потужність складе 4,5 тисячі мА•год та отримає підтримку швидкої зарядки на 45 Ватт. Відзначає блогер та підвищення яскравості дисплея до 1750 кд/кв.м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.