ТОП-5 найкращих смартфонів Samsung в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року компанія Samsung показала світу досить багато смартфонів, близько 20 різних. В цій статті ми вирішили назвати 5 найкращих смартфонів Samsung в 2021 році.

Почнемо наш топ із Samsung Galaxy М12 . Ця модель повністю доступна за рахунок своєї ціни. Характеристики має непогані. Основна камера на 48 МР (додаткові камери 5 МР+2 МР+2 МР). Акумулятор в цій моделі на 5000 мАг. Є можливість безконтактно платити в магазинах. Екран 6,5 дюйма з частотою 90 Гц. Об’єм пам’яті може бути в двох варіантах або 3/32 Гб, або 3/64 Гб. Недоліком цієї моделі є процесор Exynos 850, він трохи заслабкий для цього телефона.

Наступною у списку є схожа модель на попередню, Samsung Galaxy A22. Але цей телефон вже має на порядок сильніший процесор Helio G80. Основна камера телефона теж 48 МР, але великим плюсом в камері є оптична стабілізація. Це рідкісна функція для телефонів такої цінової категорії. Екран на 6,4 дюйма, Super AMOLED з частотою 90 Гц, але до Full HD трохи не дотягнув. Безконтактна оплата також можлива, NFS є.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A52 став однозначним хітом цього року. На відміну від попередніх моделей, він має захист від вологи. Процесор доволі хороший – Snapdragon 720G. Камера на 64 МР має оптичну стабілізацію – це одна із причин популярності телефона. Екран у цієї моделі точно такий, як і в попередньої, 6,5 дюйма, 90 Гц, Super AMOLED. Єдине, що не дуже приваблює в цьому телефоні, це його оперативна пам’ять на 4 Гб. Можна обрати пам’ять і на 8 Гб, але ціна буде вище, а за вищу ціну можна взяти кращу модель.

Наступний смартфон Samsung Galaxy M52. Завдяки своєму процесору Snapdragon 778G, ця модель являється найсильнішою з телефонів такої ж цінової категорії. Екран тут Super AMOLED Plus на 6,7 дюйма та з частотою вже 120 Гц. Камера чудова на 64 МР, додаткові на 12 МР і 5 МР. Єдине, що не дуже тішить, це те, що за такі гроші на телефоні має бути стереозвук, а його тут немає.

Останнім на сьогодні буде смартфон Samsung Galaxy S21. Чудова модель за свої гроші. Має процесор Exynos 2100. Екран на 6,2 дюйма з частотою 120 Гц. Камера основна на 64 МР, а також дві додаткові по 12 МР. Оперативної пам’яті повністю достатньо – 8 Гб. Мінус тільки у тому, що в комплекті немає адаптера та навушників, а також немає куди вставляти додаткову пам’ять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.