Базові моделі iPhone 14 отримають помітний апгрейд

Відразу кілька джерел повідомили різні подробиці наступного покоління смартфонів Apple, вихід яких очікується восени. Передбачається, що помітне поліпшення отримають базові моделі iPhone 14 без приставки Pro в назві.

Аналітик Джефф Пу з Haitong International Securities запевняє, що всі чотири моделі iPhone 14 серії отримають дисплей ProMotion з підтримкою частоти оновлення до 120 Гц. Ця функція з’явилася у смартфонах Apple у 2021 році та стала ексклюзивною для Pro-версії. Раніше вважалося, що так само буде й у наступному поколінні.

У минулому Джефф Пу стверджував, що iPhone 14 Pro та 14 Pro Max отримають по 8 ГБ оперативної пам’яті, а в базових моделях обсяг ОЗП буде збільшено з 4 до 6 ГБ. Тепер же він каже, що через проблеми з поставками та з метою економії Apple оснастить усі чотири моделі 6 ГБ оперативної пам’яті.

Втім, топові Pro-моделі також не залишаться без змін. Стверджується, що вони отримають повністю нову основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп та вбудований накопичувач об’ємом від 256 ГБ до 2 ТБ. При цьому базові моделі може повернутися модифікація на 64 ГБ. Ще однією зміною нових iPhone має стати відмова від вирізу-човни на користь двох невеликих отворів в екрані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.