Apple підтвердила, що iPhone 13 не підтримує шумозаглушення під час дзвінків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька тижнів тому на Reddit з’явився пост, в якому власник iPhone 13 Pro поскаржився, що не знайшов у налаштуваннях пункт “Шумопридушення телефону”. З його допомогою можна зменшити кількість шуму фону під час дзвінків.

При цьому в його старих iPhone 11 та iPhone 12 опція є.

Інші користувачі стали писати йому у коментарі, що зіткнулися з аналогічною проблемою. Вважалося, що це програмна помилка, яку Apple має виправити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але, судячи з останніх повідомлень від підтримки Apple, які опублікував 9to5Mac, компанія не планує це робити. На запитання читача порталу про те, чому в налаштуваннях немає параметра Шумопридушення телефону, підтримка відповіла:

У нас є нова інформація щодо цього питання. Опція недоступна для всієї лінійки iPhone 13, тому ви не бачите цей параметр у налаштуваннях.

Після цього співробітник Apple Support в черговий раз підкреслив, що смартфон не підтримує опцію. Тож, швидше за все, додавати її компанія не планує.

Це досить дивно, тому що шумозаглушення під час викликів є базовою опцією, яка є навіть у недорогих пристроях. Єдине, що iPhone 13 підтримує ізоляцію голосу під час дзвінків FaceTime. Але до дзвінків через мережу вона не застосовується. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.