Новий OnePlus 10 Pro нарешті показали вживу з усіх боків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього тижня компанія OnePlus представила та випустила свій найновіший флагманський смартфон OnePlus 10 Pro, а тепер у нас з’явилися перші якісні живі фотографії пристрою, що дозволяють розглянути його з усіх боків.

Смартфон OnePlus 10 Pro у чорному кольорі отримав матову шорстку задню поверхню, яка нагадує про найперші телефони компанії. Екран вигнутий з боків. Усередині світлодіодного спалаху видно напис P20 50T.

Смартфон OnePlus 10 Pro оснащений 6,78-дюймовим екраном Fluid AMOLED, виконаний за технологією LTPO другого покоління з підтримкою частоти від 1 до 120 Гц. Пристрій побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 8 Gen 1. Телефон отримав камеру Hasselblad другого покоління, в якій встановлено датчики зображення роздільною здатністю 48, 50 і 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність двоелементної акумуляторної батареї становить 5000 мА•год, смартфон підтримує 80-ватну зарядку SuperVOOC і 50-ватну бездротову зарядку AirVOOC. Дротова зарядка повністю заряджає телефон за 32 хвилини, а бездротовий потрібно 47 хвилин. Пристрій працює під керуванням операційної системи Android 12 із оболонкою ColorOS 12.1. Телефон отримав флеш-пам’ять UFS 3.1, оперативну пам’ять LPDDR5, WiFi 6/6E, NFC, Bluetooth 5.2, стереодинаміки та потужний вібромотор. Товщина пристрою становить 855 мм при масі 2005 г.

Виробник підтвердив, що за першу секунду продажі перевищили 100 мільйонів юанів (близько 16 мільйонів доларів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.