realme 9 Pro оснастять 120-герцевим екраном та новим чіпом Snapdragon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за схематичним зображенням авторитетний інсайдер під ніком OnLeaks опублікував перші якісні рендери майбутнього смартфона realme 9 Pro. Тепер можна в деталях оцінити, як виглядатиме наступний представник номерної серії realme. Інсайдер також розкрив основні характеристики пристрою.

Судячи з представленого зображення, realme 9 Pro трохи відрізнятиметься від свого попередника. Найбільш помітна зміна – блок камер, яка включає тепер три об’єктиви замість чотирьох. Ймовірно, виробник вирішив відмовитись від виділеного датчика глибини. Ще одна відмінність від realme 8 Pro – кнопки регулювання гучності, що переїхали на ліву грань. До того ж, вони тепер роздільні.

Інсайдер також повідомив, що смартфон отримає 6,59-дюймовий AMOLED-екран із частотою оновлення 120 Гц та вбудованим сканером відбитків пальців. Як апаратна платформа буде використовуватися процесор Snapdragon 695 5G. Вказується версія з 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ. Є також інформація про акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою 33-ватної зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація realme 9 Pro очікується у лютому разом із моделлю realme 9 Pro+. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.