Названо 3 бюджетні смартфони, які здивують своєю швидкістю роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Періодично ми публікуємо підбірки смартфонів, які можуть задовольнити потреби більшості українців і сьогоднішня не виключення, оскільки зараз буде названо 4 бюджетні смартфони, які здивують своєю швидкістю роботи. В даному рейтингу присутні смартфони таких брендів як Xiaomi, Tecno, Realme та Poco.

Xiaomi Redmi 10

Першим смартфоном в нашому рейтингу бюджетних та швидких смартфонів розмістився представник компанії Xiaomi – Redmi 10. Даний смартфон отримав великий 6,5 – дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2400 х 1080 пікселів та частотою оновлення 90 Гц, працює від 8-ми ядерного процесора MediaTek Helio G88 в парі з 4 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді квадрокамери з основною 50 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп і фронтальною 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг, тому з автономністю не буде жодних проблем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому користувачі задоволені цим смартфоном і серед його переваг відмічають хороший екран, продуктивність та швидку зарядку 18 Вт. Серед недоліків часто можна зустріти відсутність NFC та бездротової зарядки. З іншої сторони, очікувати чогось неймовірного від смартфона за 5 699 грн не варто.

Poco M4 Pro 5G

Ще один представник компанії Xiaomi, але вже під брендом POCO – M4 Pro 5G. Нещодавно ми писали про цей смартфон більш детально, але якщо пропустили цей матеріал, то рекомендуємо ознайомитися.

Стосовно Poco M4 Pro 5G, то він отримав великий безрамковий 6,6- дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2400 х 1080 пікселів. Працює смартфон від процесора Mediatek Dimensity 810 в парі з 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті. Фотоможливості смартфона представлено у вигляді подвійної камери 50 Мп + 8 Мп та фронтальної 16 Мп. З автономністю така ж історія, як і з Redmi 10, оскільки M4 також живиться від акумулятора 5000 мАг.

Стосовно переваг цього смартфона, то варто відмітити наявність NFC, досить швидку 33 Вт зарядку, відносно новий процесор та екран з частотою оновлення 90 Гц.

Негативне в цьому смартфоні тільки одне – відсутність індикатора повідомлень.

Realme C21Y

Останнім представником в нашому рейтингу став Realme C21Y. Останнім часом, компанія Realme випускає досить вдалі моделі бюджетних смартфонів і C21Y приклад цього. Даний смартфон отримав 6,5-дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю 1600х720 пікселів. Працює смартфон від процесора Unisoc Tiger T610 в парі з 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті.

Realme C21Y отримав потрійну камеру з основною 13 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп і фронтальну 5 Мп. Фактично, очікувати від них чогось неймовірного не варто. Живиться смартфон від стандартного акумулятора 5000 мАг, тому з автономністю буде все добре.

Серед переваг цього смартфона варто відмітити його ціну, продуктивність, хорошу автономність, модуль для безконтактних платежів та швидку зарядку. Серед недоліків можна назвати тільки слабкі камери, але вони компенсуються саме перевагами вище.

Зазвичай, вартість даного смартфона складає 4500 грн, але зараз його можна придбати за 3700 грн, що вже непогано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.