iPhone 14 Pro отримає відразу два нових вирізи в екрані – фото

iPhone 14 Pro отримає круглий та овальний вирізи

Компанія Apple активно працює над лінійкою смартфонів iPhone наступного покоління. Численні джерела сходяться в тому, що в iPhone 14 компанія нарешті позбавиться чубчика на користь невеликого отвору.

До цього вважалося, що смартфони лінійки iPhone 14 отримають овальний виріз для фронтальної камери, датчики для роботи системи Face ID будуть розташовані під поверхнею екрана. Також повідомлялося, що Apple не зазнала жодних складнощів при переносі цих датчиків під екран, тобто система відмінно працює.

Тепер стверджується, що Apple обрала дизайн з двома вирізами у верхній частині екрану. Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, які мають доступ до новітніх дисплейних технологій, підтверджує, що iPhone 14 Pro отримає круглий та овальний вирізи.

Очікується, що Apple випустить чотири моделі лінійки, включаючи iPhone 14 з 6,1-дюймовим екраном, iPhone 14 Max з дисплеєм діагоналлю 6,7 дюйма, а також iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, які отримають екрани діагоналлю 6,1 та 6,7 дюйми відповідно.

Також була опублікована інформація про те, що всі моделі нової лінійки подорожчають: молодша версія iPhone 14 буде пропонуватися за ціною від 799 доларів, iPhone 14 Max буде коштувати від 899 доларів, iPhone 14 Pro – від 1099 доларів, а iPhone 14 Pro Max – від 1199 доларів. До речі,

Вихід iPhone 14 очікується у вересні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.