LG представить на MWC2018 старий смартфон з новомодною технологією

Як і передбачалося, LG не стане показувати новий флагманський смартфон, як в попередні роки, на виставці MWC в кінці лютого в Барселоні. Поки інженери, слідуючи вказівцій глави компанії, розробляють черговий флагман заново , компанії доведеться виступити в жанрі “чим багаті, тим і раді”.

LG повідомила у вівторок в прес-релізі, що в ході прес-конференції на MWC2018 покаже представлений ще в кінці літа флагман V30, але – під спеціальним модним “соусом”. У світі, де додавання слів “блокчейн” або “штучний інтелект” до назви компанії призводить до багатократного зростання курсу акцій , маркетологам виробників смартфонів теж хочеться швидкого успіху на хвилі хайпа навколо ІІ.

У прес-релізі LG сказано, що нова версія LG V30 буде оснащена інноваційною технологією Vision AI. За описом вона багато в чому нагадує Samsung Bixby і призначена, щоб зробити камеру смартфона “розумною”.

“Розум” полягає, зокрема, в здатності, проаналізувавши вміст кадру, запропонувати користувачеві використовувати один з восьми сценаріїв зйомки: портрет, їжа, домашні тварини, пейзаж, місто, квітка, схід і захід. Додатково технологія оцінить яскравість різних ділянок фото при зйомці в слабкої освітленості і зробить помітніше найбільш важливі з них.

Крім того, Vision AI допоможе, розпізнавши товар на фото або просканувавши QR-код, показати де його можна купити найдешевше. У парі з Vision AI буде працювати і Voice AI – голосовий помічник на додаток до вже встановленого Google Assistant, призначений для управління функціями Vision AI за допомогою голосових команд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.