У Nubia RedMagic 7 буде вбудований кулер та зарядка на 165 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний китайський інсайдер Digital Chat Station опублікував подробиці продуктивності ще не анонсованого ігрового смартфона Nubia RedMagic 7 від ZTE. Крім того, стали відомі усі ключові характеристики пристрою.

Згідно з представленим скріншотом з GeekBench 5 від 12 січня, новий Nubia RedMagic 7 побудований на базі флагманського процесора Snapdragon 8 Gen 1 і оснащується 18 ГБ оперативної пам’яті, а в якості операційної системи використовується Android 12. В одноядерному режимі апарат набрав 1219 балів – 3732.

Як і попередники, смартфон отримає систему активного охолодження з невеликим кулером у корпусі. Також відомо, що у нього буде плоский 6,8-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ і високою частотою оновлення, потрійна камера з роздільною здатністю 64 Мп, до 512 ГБ вбудованої пам’яті та акумулятор ємністю 4500 мАч з підтримкою швидкої 165-ват. Крім того, виробник збереже 3,5 мм роз’єм для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додатково інсайдер повідомив, що варто чекати і на Pro-версію з ще більш вражаючими характеристиками. Про терміни виходу смартфонів поки що нічого не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.