Експерти порівняли потенційний iPhone 14 Pro і Samsung Galaxy S22

Смартфони мають отримати однакові екрани

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірений мережевий інформатор Ice Universe на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував фотографії, які демонструють як виглядатимуть флагманські смартфони Samsung Galaxy S22 та iPhone 14 Pro.

Варто зазначити, що смартфони, якщо вірити чуткам, мають отримати однакові екрани. Компактний флагман Samsung Galaxy S22 отримає екран діагоналлю 6,1 дюйми. Дисплей такого ж розміру має бути встановлений і в iPhone 14 Pro.

Це дозволяє порівняти ширину рамок екранів та розмір вирізу під фронтальну камеру. І варто визнати, що порівняння буде не на користь iPhone 14 Pro: у нього явно ширше за рамку і більше виріз під фронтальну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак відразу ж варто уточнити, що iPhone 14 Pro, що працює, поки не існує: на фотографії показаний смартфон Джеффа Гроссмана (Jeff Grossman), який злегка «модифікував» вже випущений iPhone, перевернувши телефон і встановивши на нього спеціальні шпалери. Чубчик він закрив великим пальцем. Що стосується Samsung Galaxy S22, це результат використання графічного редактора, але з урахуванням точних розмірів вже випущених макетів.

До речі, цей інсайдер за останні роки опублікував велику кількість достовірної інформації про різні компанії. Буквально вчора він точно підтвердив, що Samsung відклала презентацію однокристальної системи Exynos 2200, а також порекомендував південнокорейському виробнику замислитись про повний перехід на Snapdragon.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.