Топ-3 бюджетних смартфонів у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чималу частину ринку мобільних пристроїв займають бюджетні телефони, які ніяк не поступаються своїм дорожчим конкурентам, наприклад, часу роботи, ємності акумулятора і т.і. У цьому рейтингу бюджетних мобільних пристроїв зібрано найкращих представників бюджетних смартфонів, які залишаються актуальними на 2022 рік.

Xiaomi Redmi Note 10

Компанія Xiaomi вже давно зарекомендувала себе на ринку як постачальник доступної, простої та складної електроніки. Саме ця модель телефону, яку випустила компанія, має об’ємний акумулятор (5000 мА-г) що робить цю модель чудовим варіантом на бюджетному ринку. Крім цього, ця модель телефону оснащена 60Гц розгорткою дисплея, а також створена на базі відомого процесора процесора Qualcomm.

Samsung Galaxy M12

Samsung всесвітньо відомий своїми флагманами, поруч із тими ж Iphone. Однак, на відміну від останнього, Samsung також розробляє бюджетні мобільні телефони.
Galaxy M12 має кілька версій (32/64GB), які відрізняються обсягом пам’яті пристрою. Смартфон має непоганий 6,5 дюймів екран, а також батарею на 5000 мАг і базується на фірмовому чіпі Samsung Exynos.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон має всі сучасні переваги мобільних пристроїв: NFC модуль, сканер, чотири модулі камери. Тим не менш, через свою ціну, ця модель смартфона сміливо потрапляє в категорію бюджетних телефонів.

Realme C21

Компанія Realme у 2021 році представила свій новий бюджетний смартфон. Поряд із конкурентами, на зразок Xiaomi і Samsung, компанія може також похвалитися потужним процесором MediaTek G35, який має на своїй базі 8 ядер з частотою 2000 МГц. Класичний дисплей 6,5 дюймів з 1600*720 роздільною здатністю, а також 5000 мАг. Є непоганим і головне доступним варіантом серед бюджетних пристроїв.

Як було сказано раніше, на ринку бюджетних мобільних пристроїв існує велика кількість пропозицій. Кожен смартфон по-своєму унікальний: може бути краще камера, або ж дозвіл дисплея, або все ж таки процесор з кращою частотою. Вибирати мобільний пристрій необхідно відштовхуючись від своїх потреб, і спираючись на рекомендовані моделі телефонів, і тоді жодних проблем не виникне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.