Характеристики Black Shark 5 опубліковані надійним джерелом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station опублікував нові подробиці про ігровий флагман Black Shark 5. Він назвав ключові специфікації смартфона, що готується до релізу, особливостями якого стануть «кіберспортивний» дисплей, топовий мобільний процесор і ємний акумулятор зі швидкою зарядкою.

За даними джерела, апарат отримає низку покращень порівняно з попередником. Він буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 8 Gen 1 і матиме батарею на 4600 мАч з підтримкою 100-ватної швидкої зарядки. Раніше блогер Bald Panda заявляв про кілька інших характеристик АКБ гаджета: 5000 мАг та 120-ватний блок живлення.

Крім того, просунутої модифікації Black Shark 5 з приставкою Pro мережеві джерела приписують 6,8-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою оновлення 144 Гц та роздільною здатністю 2К. Ще одне очікуване нововведення – більш оптимізована фірмова прошивка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що серія смартфонів Black Shark 5 буде випущена пізніше цього року. Раніше на сайті китайського регулятора MIIT засвітилася одна із конфігурацій майбутнього флагмана з кодовим номером KTUS-A0. Точна дата презентації та ціна новинок наразі невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.