Google тестує повністю новий гнучкий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про складний телефон Google Pixel з’являлися ще у 2019 році. Очікувалось, що пошуковий гігант випустить пристрій під назвою Pixel Fold у 2021 році, але цього не сталося. У листопаді стало відомо, що Google, можливо, взагалі відмовився від проекту. Але тепер з’явилися нові відомості про те, що він все ще перебуває в розробці.

Ресурс MySmartPrice виявив результати тестування складного смартфона Google у базі даних популярної тестової програми Geekbench. Пристрій оснащений однокристальною системою Google Tensor, яка також використовується в Pixel 6 та Pixel 6 Pro. Ця SoC складається з двох ядер із частотою 2,8 ГГц, двох ядер із частотою 2,25 ГГц та чотирьох ефективних ядер із тактовою частотою 1,8 ГГц. Що ж до графічного процесора, це Mali G78.

Крім опису однокристальної системи говориться, що складний телефон Google буде оснащений 12 ГБ оперативної пам’яті і поставлятиметься у варіантах з 256 ГБ та 512 ГБ флеш-пам’яті. Звісно, ​​телефон працює під керуванням операційної системи Android 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, Google може випустити цей складний телефон у 2022 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.