Названий найміцніший смартфон за підсумками 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відеоблогер Зак Нельсон, який часто влаштовує смартфонам «випробування» для оцінки їхньої витривалості та відомий під ніком JerryRigEverything, назвав найміцнішу модель за підсумками 2021 року. Він також розповів про пристрої, які важко ремонтувати.

Після виходу новинок у світі смартфонів Нельсон охоче їх б’є, дряпає, гне чи навіть випалює вогнем. На думку експерта, лідером минулого року став Kyocera Duraforce Ultra 5G. Його охарактеризував як справжній «танк». Оцінив блогер та ремонтопридатність популярних пристроїв.

Представлений на ринку у вересні Fairphone 4 смартфон-конструктор має п’ятирічну гарантію та легко піддається ремонту у разі несправності. Друга позиція за підсумками 2021 року за Pixel 6 Pro від компанії Google. Антирейтинг очолив iPhone 13 Pro Max, лагодити його — непросте та дороге задоволення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Z Flip 3 Нельсон удостоїв звання найінноваційнішого смартфона. Lenovo Legion Duel 2 виявився лідером з «внутрішньої» краси, а ось щодо міцності і надійності навпаки – знаходиться в самому низу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.