Браузер Google Chrome на iPhone перестане працювати після оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В той час як багато користувачів iOS за замовчуванням використовують браузер Safari для своїх потреб, альтернативний Google Chrome пропонує такі особливості, як міжплатформна синхронізація та багато іншого.

Однак оновлення, випущене Google в останні кілька днів, викликає проблеми у користувачів Chrome на iOS, що призводить до повного зависання програми.

За останні дні безліч користувачів Chrome на iOS повідомили на форумах Google та Reddit, що програма Chrome зависає і повністю припиняє працювати. Користувачі не можуть переглядати веб-сторінки або навіть настроювати програму, що дозволило б скинути кеш браузера для виправлення. Збій заморожує всі функції браузера лише за кілька секунд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто повідомляє, що перезавантаження, переустановка програми та інші методи усунення несправностей не спрацьовують. Крім того, проблема схоже виникає на декількох моделях iPhone.

Як відзначають експерти 9to5google.com, їм удалося відтворити проблему на iPhone під керуванням iOS 15.3. Проблема із зависанням виникла лише після оновлення Chrome до версії 97, яке з’явилося в App Store кілька днів тому. Старі версії програм на тому ж пристрої працювали без проблем. Однак на іншому iPhone з iOS 15.2 і тією ж версією Chrome проблеми із зависанням не виникало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.