Ігровий смартфон Lenovo Legion Y90 на першому відео

На офіційній сторінці компанії Lenovo у Weibo з’явилося відео з демонстрацією ще не випущеного смартфона Legion Y90. Окрім ролика, що розкриває дизайн пристрою, виробник поділився ключовими характеристиками майбутньої новинки.

Судячи з відеоряду, Lenovo Legion Y90 має плоский екран з невеликими симетричними рамками зверху і знизу, в яких розташовуються стереодинаміки і фронтальна камера. Тильна панель смартфона буде виконана зі скла, що примикає до металевої рамки.

Подвійна основна камера зі спалахом буде розташована в центральній частині задньої кришки в одному блоці з вентиляційними отворами активної системи охолодження, Y-подібним підсвічуванням та логотипом Legion.

Згідно з офіційними даними, Lenovo Y90 буде оснащений 6,92-дюймовим дисплеєм Samsung E4 AMOLED із частотою оновлення 144 Гц та частотою дискретизації сенсора 720 Гц. Також компанія заявляє про точну передачу кольору, оскільки екран кожного смартфона буде відкалібрований на заводі. Крім того, матриця новинки отримає підтримку технології HDR та сертифікат про низький рівень синього світла. “Серцем” апарата стане топовий процесор Snapdragon 8 Gen 1.

Дата презентації Lenovo Legion Y90 наразі не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.